Marta Bellés Graphic Designer

Sobre mi

Sóc la Marta Bellés, dissenyadora de UX/UI i gràfica, nascuda a Tiana (Barcelona). Treballo des de fa més de 10 anys en el sector creatiu, liderant projectes de branding, disseny editorial, il·lustració, packaging, disseny in-store (retail), disseny UX/UI i motion graphics, en agències creatives i departaments in-house, així com a freelance.

Sóc graduada en Publicitat i RP, Màster en Disseny Gràfic i Direcció d’Art i Màster en UX/UI.

Dedico el meu temps lliure a les coses que m’enriqueixen: llibres, viatjar i projectes de disseny propis.

Experiència

Brand Design Manager a Housfy

2023 – Actual / Direcció d’art, redisseny i actualització continuada de la guia d’estil, peces creatives per a landing pages, newsletters i blog, implementacions a botiga, infografies, elements de merchandising i retoc d’imatges. 

Graphic Design Manager a NOEL Alimentaria

2021 – 2023 / Disseny i direcció d’art de gammes de productes, packaging, etiquetes, catàlegs i elements corporatius, retoc i fotomontatges de producte, expositors per a PDV, entre d’altres.   

Art Director & Graphic Designer a Tentaciones Gráficas Studio

2015 – 2020 / Disseny in-store (retail), branding, disseny editorial, disseny web i il·lustració per a clients com Nike, Reebok, Asics, BMW Alemanya, Repsol, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Valldoreix, Via Veneto, entre d’altres.

Graphic Designer & Community Manager a Diari Ara

2014 – 2015 / Maquetació de pàgines interiors del diari, fotomontatges per a promocions, tasques de community management: redacció i planificació de contingut.

Skills

Adobe Illustrator
90%
Adobe InDesign
90%
Adobe Photoshop
80%
Adobe Premiere
50%
Adobe After Effects
50%
Figma
70%

He treballat per