Marta Bellés Dissenyadora gràfica

Sobre mi

Sóc la Marta Bellés, dissenyadora gràfica i il·lustradora, nascuda a Tiana (Barcelona). Treballo des de fa més de 9 anys en el sector, liderant projectes de branding, disseny editorial, il·lustració, packaging, disseny in-store (retail), disseny web i motion graphics.

Tinc un Màster en Disseny Gràfic i Projectes Digitals i un Màster en Direcció d’Art, i he treballat en agències creatives i a departaments in-house, així com a freelance.

Dedico el meu temps lliure a les coses que m’enriqueixen: llibres, viatjar i projectes de disseny propis.

Experiència

Graphic Designer a Housfy

2023 / Redisseny del brandbook, peces creatives per a landing pages i blog, implementacions a botiga, infografies, elements de merchandising i retoc d’imatges, alineada amb el Departament de Màrqueting. 

Graphic Designer a NOEL Alimentaria

2021 – 2023 / Disseny i direcció d’art de gammes de productes, packaging, etiquetes, catàlegs i elements corporatius, retoc i fotomontatges de producte, expositors per a PDV, entre d’altres.   

Art Director & Graphic Designer a Tentaciones Gráficas Studio

2015 – 2020 / Disseny in-store (retail), branding, disseny editorial, disseny web i il·lustració per a clients com Nike, Reebok, Asics, BMW Alemanya, Repsol, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Valldoreix, Via Veneto, entre d’altres.

Graphic Designer & Community Manager a Diari Ara

2014 – 2015 / Maquetació de pàgines interiors del diari, fotomontatges per a promocions, tasques de community management: redacció i planificació de contingut.

Skills

Adobe Illustrator
90%
Adobe InDesign
90%
Adobe Photoshop
80%
Adobe Premiere
50%
Adobe After Effects
50%
HTML, CSS5 i WordPress
30%

He treballat per